top of page
phenomenoil.jpg

Nagelriemolie

€ 18.50

Verzorgt intensief en verzacht de nagelriemen terwijl het de groei en sterkte van de nagel bevordert. Geneest en hydrateert opnieuw met natuurlijke jojoba-, amandel- en rijstolie. Ook uitstekend op ellebogen, voeten en knieën – elk ruw, droog gebied dat diep gehydrateerd moet worden.

Jessica life jacket.jpg

Nagelverzorging Life Jacket

€ 13.50

Een unieke mix van versterker, conditioner, micro- en natuurlijke vezels die keratinisatie verbeteren, waardoor een kussen ontstaat dat nagels beschermt die gevoelig zijn voor splijten of breken, door de nagels soepel en flexibel te houden. Vooral effectief voor mensen die hun handen veel gebruiken.

gehwol fusskraft blauw.jpg

Voetcrème droge huid 75ml

€ 12.50

Met Gehwol fusskraft blauw wordt de droge en gesprongen huid weer soepel d.m.v. natuurlijke vetten zoals lanoline. Gehwol fusskraft blauw normaliseert zweetvorming en deodoriseert om geur te verminderen. Verder bevat Gehwol fusskraft blauw ook stoffen zoals kamfer en menthol die het branderig gevoel in de voeten verzacht. Gehwol fusskraft blauw heeft tevens een antisceptische werking, voorkomt voetschimmel en jeukende voeten.

biosana eeltrasp.jpg

Eeltrasp

€ 17

  • dubbelzijdig te gebruiken

  • een grove zijde om te vijlen

  • een fijne zijde om de ruwe huid glad te maken

  • beide kanten bedekt met een antibacteriële en waterbestendige slijpfolie

handcreme.jpg

Handcrème

€ 8

Handcrèmes in een handige handtasverpakking.

Verkrijgbaar in 6 verschillende geuren: red wine, aloë vera, rose, lavendel, vanille en  fleur de coton. Gemaakt van biologische ezeltjesmelk verrijkt met shea butter.

jessica critical care.jpg

Nagelverharder critical care

€ 26.50

Een nieuwe standaard voor het stimuleren van groei en kracht van ernstig verzwakte nagels die gewoon niet groeien. Dringt door in de nagel en verhoogt de keratinisatie, waardoor een beschermende barrière wordt gecreëerd voor maximale groei.

gehwol fusskraft groen.jpg

Voetcrème normale huid 75ml

€ 12.50

Gehwol fusskraft groen werkt in op de normale huid, normaliseert zweetvorming en deodoriseert om geur te verminderen. Verder verfrist en versoepelt Gehwol fusskraft groen de voeten. Gehwol fusskraft groen heeft tevens een antisceptische werking, voorkomt voetschimmel en jeukende voeten.

kruidenbad.jpg

voetbad zout  10 x 20gr.

€ 15

Gehwol kruidenbad op basis van lavendel en rozemarijn werkt verzachtend bij ruwe en gesprongen huid. Verder verzacht het kruidenbad de eelt, deodoriseert de huid en normaliseert de zweetvorming.

bottom of page